برگزیده ها
1398/2/18 چهارشنبه
اطلاعیه در خصوص تايید مدارك تحصیلي دانشگاه های تحت پوشش وزارت علوم جهت ترجمه رسمي
از روز شنبه مورخ 98/1/24 افرادی که از طریق سامانه سجاد(portal.saorg.ir) جهت تایید مدارک خود برای ترجمه اقدام نموده اند و موفق به دریافت کد صحت شده اند،نیازی به مراجعه حضوری و دریافت مهر و امضای اداره کل دانشجویان داخل جهت ترجمه ندارند.

.

لذا این افراد می توانند با در دست داشتن اصل مدارک و کد صحت صادر شده در سامانه، نسبت به ترجمه از طریق دفاتر دارالترجمه رسمی و دریافت تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه اقدام نمایند.

شایان ذکر است مدارک تحصیلی که از طریق سامانه قبلی (خدمات آموزشی mad.saorg.ir) به تایید رسیده است، می توانند از شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 الی 12 جهت دریافت مهر و امضای این اداره کل مراجعه یا از طریق پست اقدام نمایند.